Evenementen

Rotary Rijswijk heeft de boekenmarkt, voor het goede doel, op zaterdag
10 maart jl. heropent.
De nieuwe locatie is Kerkstraat 7a in Oud-Rijswijk.
Elke zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur is deze boekenmarkt open.

Het bestuur van JobRunners is zeer verheugd dat de Rotary Rijswijk Netwerkgroep JobRunners in de maand mei uitgekozen heeft als het goede doel.

Als tegenprestatie bemensen de leden van JobRunners Iedere zaterdag de boekwinkel van 10.00 uur tot 16.00 uur.

JobRunners is geheel afhankelijk van sponsors. De leden betalen maandelijks slechts een kleine bijdrage om zodoende een bedankje te schenken aan de sprekers, die op vrijwillige basis een workshop of presentatie geven. Ook organiseert JobRunners hiermee het evenement “Meet & Greet” dit evenement wordt ook gesponsord door Knijnenburg Producties, Rabobank, Rotary Rijswijk West, JobRotary Rijswijk en gemeente Rijswijk.

Dit jaar wil netwerkgroep JobRunners een groter evenement organiseren en het grootser aanpakken.
Het plan is om in het najaar van 2018 weer een “Meet & Greet”  te organiseren voor werkgevers en werkzoekenden in samenwerking met het WSP, BBR en gemeente Rijswijk.

Het goede doel van Rotary Rijswijk West ondersteunt dit evenement door JobRunners de opbrengst van de verkoop in de boekwinkel voor het goede doel te schenken waarvoor wij heel dankbaar zijn.

Het bestuur van JobRunners was op donderdag 1 februari 2018
aanwezig bij de ondertekening van het Lokaal Sociaal Akkoord.
Netwerkgroep JobRunners is mede-ondertekenaar van dit Lokaal Sociaal Akkoord. Ook werd die middag feestelijk het nieuwe Werkgevers Servicepunt Rijswijk, aan de Steenplaetsstraat 2B in Rijswijk geopend.

 

Netwerkgroep JobRunners heeft op 5 april 2016, dinsdag
1 november 2016 en dinsdag 21 november 2017 een "Meet & Greet" georganiseerd, waarbij de leden van de JobRunners, ondernemers uit de regio hebben kunnen ontmoeten voor een wederzijdse kennismaking.

JobRunners in de Media:

Voor een impressie van onze "Meet & Greets" verwijzen wij u naar de separate pagina's.