Hoe u op Workday naar personeel kunt zoeken

Als u een nieuwe werknemer nodig hebt, kunt u ze nu zoeken op de Workday -website. U kunt zoeken naar personeel op naam of functietitel of de optie Aangepaste zoekopdracht selecteren om uw eigen criteria te definiƫren. Klik vervolgens op de naam van de werknemer en klik op de contactknop om hun contactgegevens te krijgen. Op dezelfde manier vermeldt de NDE Nebraska Education Directory ook personeel en beheerders in hun staat. Je kunt ze ook per district vinden.

Voordat u actief op zoek bent naar nieuwe werknemers, maakt u een lijst met de vaardigheden en kwaliteiten die u op zoek bent bij werknemers. Dit zal u helpen bepalen wie uw doelgroep is en hoe u ze het beste kunt werven. Enkele van de beste plaatsen om mensen met deze vaardigheden en eigenschappen te vinden, zijn lokale hogescholen, universiteiten en loopbaancentra. Door uw visitekaartjes uit te delen, kunt u ook die mensen benaderen die vergelijkbare vaardigheden en eigenschappen hebben. Misschien wilt u zelfs visitekaartjes maken en om hun contactgegevens en cv’s vragen.

U kunt ook zoeken naar personeel op naam of op onderwerp. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een bepaalde werknemer, kunt u zijn of haar achternaam typen in het naamfiltervak aan de linkerkant van de pagina. Op dezelfde manier kunt u naar personeel zoeken in een gerelateerde categorie of trefwoord. Gebruik bij het typen van een trefwoord een of twee woorden die de persoon beschrijven. Dubbelklik vervolgens op de naam van de werknemers om het scherm Employee Information & Relations te openen.

Scroll naar boven