Reageren op tankstation vacatures

Veel mensen denken dat werken bij een tankstation eerder een bijbaan is dan een echte baan met kansen. Maar niets is minder waar. Er zijn verschillende tankstation vacatures waarop gereageerd kan worden. Het werken bij een tankstation is een gevarieerd beroep waarbij iedere dag anders is. Ideaal dus als je niet van eentonigheid houdt! Je bent namelijk bezig met de werkzaamheden als verkoopmedewerker, maar ook als pompbediende. Daarnaast ben je bezig met klanten en vind je het ook leuk om een praatje met hen te maken. Er zijn verschillende competenties die passen bij het werk als tankstation medewerker. Mocht jij benieuwd geworden zijn naar dit veelzijdige beroep? Lees dan gauw verder.

Klantvriendelijk komt voorop

Als tankstation medewerker ben jij het gezicht van het tankstation in kwestie. Op een tankstation komen dagelijks klanten binnenwandelen die verschillende wensen hebben die vervuld moeten worden door jou als tankstation medewerker. Zij willen gastvrij door jou worden ontvangen en verwacht hulp of advies. Als dit allemaal in orde is, zal de klant graag terug willen komen. Dit geeft jou ook een goed en fijn gevoel, wetende dat iemand een vaste klant is geworden naar aanleiding van jouw service. Denk je dat dit wel bij jou past? Neem dan een kijkje op https://www.werkenbijeg.com/ om de verschillende vacature opties te bekijken.

Commerciële aanleg

Als tankstation medewerker ben je aan het werk voor een commercieel bedrijf dat natuurlijk graag winst wil maken en geld wil verdienen. Door jou goede commerciële instelling kan je klanten gericht advies geven over producten, zodat zij deze willen kopen. Hierin speel jij dus een cruciale rol. Je bent bezig met het promoten van nieuwe acties en aanbiedingen, die klanten zal trekken.

Verdere competenties

Ook ben je van nature stressbestendig en zelfstandig, als je graag bij een tankstation wil werken. Je kan goed functioneren onder drukke omstandigheden en daarnaast kan je goed te werk zonder afhankelijk te zijn van anderen. Uiteraard wordt er een bepaalde collegialiteit van jou verwacht, gezien je ook samenwerkt met collega’s. Onderling verdelen jullie de taken zodat alles goed op rolletjes zal lopen. Je stelt je daarnaast flexibel op, ook tegenover je collega’s. Tot slot beschik je ook over een bepaalde rekenvaardigheid, gezien je ook achter de kassa zal staan. Je kan goed en verantwoordelijk omgaan met met geld, ook in verband met de veiligheid.

Solliciteer nu

Ben je enthousiast geraakt naar het werk als tankstation medewerker? Reageer dan nu op de vacature, en wie weet zal jij binnenkort zelf aan de slag kunnen!

Scroll naar boven